Suositukset

Haamukirjoittajana Tuomas Koljosen Vastuutusjärjestelmä-kirjassa

Vastuutusjärjestelmä on johtamisen työväline, jonka Tuomas Koljonen on kehittänyt työssään toimitusjohtajana eri organisaatioissa. Vastuutusjärjestelmä: paremman johtamisen käsikirja opastaa järjestelmän periaatteisiin ja siihen siirtymiseen. 

”Halusin kirjoittaa kirjan, koska tuntui tarpeelliselta koota yhteen jo pitkään käyttämäni johtamismallin perusasiat. Kirjan avulla asiaa olisi sitten helpompi levittää. Painettu kirja on myös kätevä käyttöliittymä, ja kirja mahdollistaa asioiden monipuolisen ja syvän käsittelyn. 

Johanna valikoitui kirjan toimittajaksi ja kirjoitusavuksi laajan kirjallisuuden tuntemuksensa ja vahvan suomen kielen osaamisensa ansiosta. Johanna vei kirjaprojektia eteenpäin järjestelmällisesti ja ammattitaitoisesti. Koen, että ulkopuolinen kirjoituskumppani oli kirjan etu. Johannan kommentit ja kysymykset auttoivat selkeyttämään ajatusmalleja ja käsitteitä. Kirja on saanut kiitosta siitä, että tekstiä on miellyttävä lukea ja sen kieli on ilmaisevaa ja ytimekästä.”

Kielentarkistajana kandidaatintutkielmassa

Kun kandidaatintutkielmani luonnos oli kasassa, aloin kaivata tekstille kielellisesti taitavan henkilön silmiä. Johanna kävi tutkielmani läpi nopealla aikataululla ja teki korjausehdotuksia. Sain myös kommentteja, joiden avulla muokkasin tekstiä sujuvammaksi.

Avun pyytäminen kannatti, koska sain työstäni sen arvosanan, jota tavoittelin! Voin ilomielin suositella Johannan palveluita kaikille, jotka vähänkään epäilevät omaa tekstiään.

Nimim. Tyytyväinen kandi